INGATLANBEFEKTETÉSSEL ÉS INGATLANHASZNOSÍTÁSSAL FOGLALKOZUNK.

Cordys Capital

Hosszú távú szemlélet, precíz tervezés, ezek a Cordys működésének alapjai

2022. január 02. - Cordys Holding
A zöld átalakulásnak vannak kulcsterületei, amelyeket egy egyszerű tulajdonosi döntéssel prioritásként érdemes kezelni - fogalmazta meg Tirpák István, a Cordys Holding Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója és a Cordys Capital Kft. tulajdonosa.

Általánosságban kimondható, hogy egy cég nem tud egyik pillanatról a másikra zöld lenni, rendszerbe kell építenünk a céljainkat és az azokat kiszolgáló folyamatokat.

A zöldítés természetesen fejben kezdődik, mi magunk, a Cordys-nál csak olyan kollégákkal dolgozunk, akik számára a környezetvédelem alapvető fontosságú. Amennyiben egy cég közössége el tud fogadni egy célkitűzést, missziót és az alapján tud dolgozni, az már fél sikernek tekinthető. Egy irányba kell néznünk.
cordys-capital.jpg
Gyártócsarnok, raktár építés, irodaház építés, zöldterületeket, ingatlanhasznosítás, csarnok építés, Göd, cordys palace kft., raktárépület, Tirpák István, iroda építés, ingatlanfinanszírozás, ingatlanbefektetés, irodaház, Cordys Palace Kft., Cordys Capital Kft., ingatlan befektetés, ingatlan-hasznosítás, zöld megoldások, Cordys, irodaház tervezés, ingatlan vásárlás, zöldterületek.
süti beállítások módosítása